Onze website wordt t/m 30-04-2020 constant aangepast naar ons nieuwe assortiment!

Blog van Marvin's Horecaplanken

 • Vernieuwd assortiment & Pizzaplanken in de uitverkoop!

  Vanaf 26 januari 2020 hebben wij nieuwe producten in onze collectie, tegen scherpere prijzen dan u van ons gewend bent! 
 • Waar koop ik een serveerplank met boomschors?

  Ben jij een horecaondernemer die al een tijd op zoek is naar een serveerplank met boomschors? Dan ben je bij Marvin’s Horecaplanken op het juiste adres. De serveerplank met schors is namelijk een van onze bestsellers. De enige vraag die voor jou nog luidt: laat je de plank oliën of lakken?
 • Op zoek naar planken als relatiegeschenk of in een kerstpakket?

  Een snijplank laten graveren voor uw relaties? Dat is een geweldig idee! Bij iedere eetgelegenheid wordt de plank tevoorschijn gehaald en wordt uw opdruk gezien. Marvin's Horecaplanken kan een borrelplank graveren met uw bedrijfsnaam of logo. Laat u liever een mooie tapasplank graveren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden veel houten artikelen om te personaliseren. Relatiegeschenken en kerstpakketten op maat. Marvin's Horecaplanken kan een mooie snijplank graveren met uw gewenste opdruk tegen een zéér scherpe prijs. Planken met eigen bedrukking zijn snel leverbaar, verwachte levertijd 5-10 werkdagen!
 • Wat je van ons kan verwachten in 2020

  Met 2020 voor de deur wordt het tijd om je mede te delen over hetgeen dat je volgend jaar van ons kan verwachten. In 2019 hebben we veel stappen gezet. Komend jaar gaan we deze trend voortzetten om de key-partner in maatwerk voor horeca te worden.
 • Hoe onderhoud je een houten snijplank of tapasplank?

  Het blijft een vaak gestelde vraag: hoe onderhoud ik mijn houten snijplanken het best? Logisch natuurlijk, want iedereen wil dat zijn houten planken zo lang mogelijk meegaan. Gelukkig voor jou geef ik in dit blog bruikbare tips voor het onderhouden van jouw houten snijplank en/of tapasplank. Want hoe zorg je ervoor dat jouw plank jarenlang goed blijft?
 • Op zoek naar een vaatwasserbestendige serveerplank?

  Ben je op zoek naar nieuwe serveerplanken, maar heb je de juiste nog niet gevonden? Zoek dan niet verder! De Epicurean Kitchen Serie serveerplank h...
 • Op zoek naar menukaarthouders, klemborden of tafelhouders?

  Hoe presenteer jij jouw menukaarten het liefst? Is dit op een klembord of toch liever in menukaarthouders? Of heb jij helemaal geen menukaart, maar wil je toch jouw product presenteren? Bijvoorbeeld op een krijtbord met eiken houder. In het komende blog zal ik jou meer vertellen over het presenteren van jouw gerechten met de op maat gemaakte producten van Marvin’s Horecaplanken.
 • Op zoek naar planken voor uw horecazaak?

  Het blijft lastig: keuzes maken. Maar waar ga je jouw keuze op baseren? Is de vorm van een plank voor jou het meest relevant of toch het formaat? Kies je een serveerplank met of zonder schors? Of moet het hard hout zijn, omdat je van plan bent er op te snijden? In het komende blog zal ik jou helpen met het maken van je keuze. 
 • Op zoek naar een gepersonaliseerde plank met uw logo of tekst?

  Je bent al een tijdje aan het twijfelen om snij- of serveerplanken te bestellen, maar weet niet precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van personalisering? Heb jij even geluk! In dit blog laten we je zien wat Marvin’s Horecaplanken allemaal voor jou kan betekenen op het gebied van gegraveerde snij- en serveerplanken.

  We zullen je door het gehele proces van Marvin’s Horecaplanken meenemen. Van stuk hout naar volledig gepersonaliseerde horecaplank.

 • "Het Start-Up Lab Is Zeer Waardevol Voor Start-Ups (Bron: Horecava)

  Met mijn start-up, Marvin’s Horecaplanken, heb ik in 2019 op de Horecava gestaan, bij het Start-Up Lab. Dit was voor mijn bedrijf erg waardevol en ...
 • Met Marvin sla je de plank niet mis

  Marvin Oltmans is oprichter en eigenaar van Marvin’s Horecaplanken. Het bedrijf van Marvin is gespecialiseerd in het leveren van op-maat-gemaakte s...
 • Update Over Marvin's Horecaplanken

  Wij maken nu gebruik van een ambachtelijke werkplaats waarin wij vrijwel alles van hout op maat maken. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van ...