Onze website wordt t/m 30-04-2020 constant aangepast naar ons nieuwe assortiment!

Horecameubilair Op Maat - Horecastoelen, Horecatafels & Horecakrukken

Heeft u een horecaonderneming? Bent u zoek naar maatwerk met betrekking tot horecastoelen, horecatafels en horecakrukken? Dan bent u bij Marvin's Horecamaatwerk aan het juiste adres. Wij verzorgen op-maat-gemaakt horecameubilair voor uw horecaonderneming. Lederen/stoffen horecastoelen, houten horecatafels en houten horecakrukken.

NIEUWE MEUBILAIR. COMING SOON! ONDERSTAAND EEN SNEAK PREVIEW!

Klik hier om onze projecten horecameubilair te openen.

horecameubilair utrecht werkplaats

Foto van onze ambachtelijke werkplaats (450m2) waar wij ons horecameubilair op maat maken. De werkplaats is gelegen in Utrecht.

Op-maat-gemaakt Horecameubilair sinds 1953

In samenwerking met meubelmaker De Koperen Bel vervaardigen wij horecameubilair op maat. De Koperen Bel bestaat sinds 1953. Een begrip in Utrecht, voor als je écht op zoek bent naar uniek meubilair. Elke horecastoel, horecatafel of horecakruk wordt met de hand gemaakt en is – snel – leverbaar in elke mogelijke kleur. Door jarenlange ervaring maken wij ieder meubelstuk geheel naar wens. En daar zijn we trots op! 

Eigenaar De Koperen Bel: Geert Führen

Al van jongs af aan is bij Geert de liefde voor hout aanwezig. “Ik vind het heel leuk om met alle verschillende houtsoorten te werken en dat samen te brengen met de ideeën van mensen.” Bij de Koperen Bel maakt het gepassioneerde team tafels, stoelen en krukken geïnspireerd op veranderende trends. “Als mensen twijfelen nodigen wij ze uit om hier hout uit te zoeken. De interactie die dan ontstaat van begin tot eind… Dat is zo leuk! Je bouwt echt een band op.” 

Eigenaar Geert Führen van De Koperen Bel

Horecastoelen, Horecatafels en Horecakrukken

Wij bieden u een uitgebreide collectie horecameubilair voor een sfeervolle inrichting van uw horecaonderneming. Of het nu gaat om een trendy strandpaviljoen, een klassieke pizzeria, een bruin café, een hippe lunchroom of een stijlvol restaurant of hotel. 

Wij helpen u graag met de samenstelling van een complete en gastvrije inrichting met op-maat-gemaakt kwalitatief hoogwaardig en comfortabel meubilair. Daarbij zorgen wij uiteraard voor de juiste mix tussen sfeer en functionaliteit. Tot slot kunt u voor ieder meubelstuk een passende kleur kiezen.

project scheepje horecameubilair

Foto project 't Scheepje (maart 2020). Nieuwe eiken tafels, lederen/stoffen stoelen en hoge zitbank.

Onze Ambachtelijke Werkplaats

Ons horecameubilair staat voor een creatieve, inspirerende en duurzame inrichting. Wij hebben een ontzettend brede en diverse klantenkring. Hierdoor hebben wij ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende interieurs met zeer divers horeca meubilair.

Om aan de wensen van onze klant tegemoet te komen, bieden wij een ongekend groot assortiment in horecameubilair, te bezichtigen in onze 450m2 grote werkplaats. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe horecameubilair.

Onze Horecaexpertise

De grens tussen horeca en retail vervaagt. Daardoor zien we horecameubilair tegenwoordig niet alleen terug in 'traditionele' gelegenheden als café’s, restaurants, lunchrooms en strandpaviljoens. Steeds vaker creëren retailers een hospitalityconcept in de winkel om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Boekhandels hebben een koffiecorner met comfortabel (lounge)meubilair en veel tuincentra en meubelzaken beschikken over een horecaconcept, zodat hun gasten even kunnen bijkomen.

Het type meubilair dat in het horecaconcept is opgenomen, is van invloed op het gedrag van de gast en de uitstraling van de zaak. Door te spelen met verschillende zithoogtes - bijvoorbeeld door het gebruik van barstoelen en -tafels - ontstaat een ongedwongen sfeer. Loungefauteuils en -banken verleiden gasten tot een uitgebreider verblijf. Door te kiezen voor in hoogte verstelbare (sta)tafels en barkrukken is men uitermate flexibel en kan eenvoudig op verschillende gelegenheden, zoals borrel en diner, worden ingespeeld.

horecameubilair vervoer

Met eigen vervoer bezorgen wij uw horecameubilair. Wel zo fijn!