Onze website wordt t/m 30-04-2020 constant aangepast naar ons nieuwe assortiment!

Ons verhaal

WAAR HET BEGON...

Het verhaal begint in 2017 op de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht. In het eerste jaar is het de bedoeling om een bedrijf in groepsverband op te richten. Samen met 5 mede-studenten hadden we een horecaplank met 2 inkepingen ontwikkeld om schuivende sausbakjes in de horeca tegen te gaan.

Nadat het project was afgerond heb ik Marvin's Horecaplanken opgericht (voorheen Marvin's Borrelplanken). Ik ben eerst op zoek gegaan naar houtbewerkers en fabrikanten binnen-en buiten Europa. Nadat ik de juiste leveranciers had gevonden, ben ik direct op zoek gegaan naar mijn eerste klant.

Die vond ik toen ik langsging bij restaurant Bij Moov. Bij Moov had me doorverwezen naar de meubelzaak De Koperen Bel. Ze wilden graag een horecaplank kopen met de Domtoren daarin gegraveerd. Dat was het begin van Marvin's Horecaplanken.

 
Marvin Oltmans (eigenaar van Marvin's Horecaplanken) ziet u in het midden. Links ziet u Sjoerd Dekker en rechts Jeffrey Oltmans (vader van Marvin).