Onze website wordt t/m 30-04-2020 constant aangepast naar ons nieuwe assortiment!

SolO servies

Het vrolijke SolO servies is afkomstig uit Zuid-Spanje. Het aardewerk wordt gemaakt van witte rivierklei, wat een fijne structuur geeft. Alle borden en schalen worden met de hand gemaakt en beschilderd en zijn te verkrijgen in de kleuren rood, groen en paars. Buiten borden en schalen heeft de SolO serie ook serveerplateau's en accessoires. 

Het zonnige SolO aardewerk is ideaal te gebruiken voor het serveren van mediterrane gerechten en tapas. Bovendien is de handgemaakte SolO serie vaatwasser en magnetron bestendig.

Handgemaakt

De SolO serie wordt volledig met de hand gemaakt. Zowel het draaien als het beschilderen gebeurt handmatig. Het basisingrediënt van SolO is witte rivierklei. Waar normaal gesproken rode klei voor aardewerk wordt gebruikt kiest SolO voor witte klei. Dit heeft een fijnere structuur, waardoor de klei verwerkt kan worden tot een elegant en dun eindproduct, vergelijkbaar met porselein.

Maarliefst 2 keer worden de schalen gebakken bij een temperatuur tot maximaal 1200º C. Daaropvolgend wordt elk schaaltje of bord met de hand ingetekend en beschilderd. Dit zorgt er voor dat ieder product uniek is. De kunstenaar signeert het met trots.  

Bekijk de catalogus van Marvin's Aardewerk.